У Бердичеві померла молода подружня пара. На їх похорони прийшло понад півтори тисячі людей.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Їх тіла виявили родичі у ванній кімнаті. Попередньою причиною смерті називають отруєння чадним газом. Та за словами очільника Бердичівського ВП Ольги Зінченко, остаточні висновки можна буде робити лише після розтину та проведення відповідних експертиз.

Як виявилося, в орендованому будинку загинув 35-річний бердичівський суддя Олександр Дубцов та його 36-річна дружина Ельвіра, яка працювала в одній з стоматологічних клінік міста.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У подружжя є донька Олівія, яка на момент трагедії знаходилася у дідуся та бабусі. На сполох забив батько чоловіка. Син більше доби не відповідав на телефонні дзвінки та не приїхав забрати доньку.

Саме він звернувся до поліції і у присутності правоохоронних органів через вікно потрапив до будинку, де знайшов у ванній кімнаті тіла сина та невістки. Їх виявили у понеділок, 11 лютого.

Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

ині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя. Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.

Нагадаємо, що помер відомий український журналіст і редактор Олег Нипадимка. Олег Григорович Нипамка так чи інакше був відомий майже кожному українцю - у 1997 році він заснував газету "Сегодня", яка видається і досі.