В Україні очікується зміна погоди: слідом за морозами прийде різке потепління до 11 градусів вище нуля.

15 лютого та 16 лютого в Україні очікується дощ із мокрим снігом на заході, сході та в центрі країни, а на півдні - буде сухо. Про це на своїй сторінці повідомила синоптик Наталка Діденко. Без опадів на території всієї країни буде з 18 по 20 лютого.

На Стрітення, 15 лютого, а також на наступний день - 16 лютого - можливий мокрий сніг у Києві. До кінця тижня у столиці буде хмарно. Вночі очікується -4 градуси, а вдень - до +3. Автомобілістам слід бути обережними, адже очікується ожеледиця.

17 лютого у столиці буде хмарно, очікується від 3 до 6 градусів вище нуля. З 18 по 20 лютого у Києві вдень очікується сонечко і "плюсова" температура, а вночі - маленький "мінус".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Синоптик відмітила, що сонце поступо яскравішає, температура повітря підвищується, більше веселих калюж, бо вже майже середина лютого. І всі ці скромні ознаки наближення весни додають сили та покращують настрій.

Раніше синоптик говорила про те, що в лютому очікуються морози до -30 градусів.

Нагадаємо, якою буде погода 15 лютого, коли українці святкуватимуть Стрітення. Потужний антициклон Dorit підсушить повітря в більшості країн Європи: буде сухо, сонячно і тепло. Як зазначила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко, ймовірно невеликий атмосферний фронт із півночі "закине хмари в Україну".

Як повідомляв портал Знай.uа, танення льоду може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Також портал Знай.uа писав, що народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019. Перший місяць весни порадує українців лише кількома теплими днями, після чого в країну знову повернуться опади і холод. Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою. Потепління і плюсова температура, за його словами, в Україні вже з 18 березня, але не раніше.