У центрі Миколаєва у ДТП потрапили власник тату-салону і заслужений діяч науки.

Стало відомо, хто потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в центрі Миколаєва, через яке на Центральному проспекті (Леніна) утворилася пробка, в п'ятницю, 15 лютого.

Про це повідомили достовірні джерела в правоохоронних органах, передає Новини-N.

Так, власником автомобіля Chevrolet Camaro є власник тату-салону Tatooart Микола Шапаволов. Його авто не розминулося з Nissan MaximaQX, за кермом якого перебував професор кафедри міського будівництва і господарства Одеської державної академії будівництва і архітектури, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Іван Барабаш.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 14 лютого, сталася страшна аварія під Харковом. Через слизьку дорогу зіштовхнулися чотири автомобілі. Страшна дорожньо-транспортна пригода забрала життя пятидесятичотирирічної жінки, яка просто переходила дорогу. Ще п'ятеро людей травмовані.

Повідомляється, що біля селища Мала Рогань сталося чотири ДТП. Один з водіїв не впорався з керуванням автомобіля і машину занесло на слизькій дорозі, в наслідок авто перекинулося. Схожа ситуація сталася з ще одним водієм. Через кілька хвилин після цих двох страшних аварій, ще один автомобіль перекинувся і наїхав на пішохода, пятидесятичотирирічну жінку. Після цього той же автомобіль, який збив жінку, зіткнувся з ще одним, четвертим автомобілем. Постраждала померла на місці через травми, несумісні з життям.

До речі, в цей же проміжок часу на цій же трасі сталося ще одне ДТП. Водій ВАЗа не впорався з керуванням, і машина перекинулася.

Нагадаємо, під Житомиром зіткнулися три мікроавтобуси. Троє людей травмовано.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Харкові дівчина потрапила в жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

Знай.uа писав, ще одне ДТП сталося в Києві, на Московському мосту. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник.