Тотальна мілітаризація проходить зараз на территорії Криму. Дітей та підлітків від 8 до 18 років масово залучають до новоствореної "Юнармії" де вони навчаються військовій тактиці, стройовій підготовці та вивчають, як поводитися зі зброєю.

Типовий Дитячий табір у Криму

Останнім часом явища мілітаризації на території півострову значно посилились. Кримчани з жахом спостерігають за тим, що відбувається на їхній землі і переживають, що підростаючому поколінню просто нав'язують воєнний психоз. За інформацією агенції "Крим.Реалії", найбільший вклад у процеси дитячої мілітаризації на данний момент внесла громадська організація "Юнармія". З недавніх пір ця організація з'явилася в Криму і тут же розвинула небувалу активність.

Психоз нарастает

Geplaatst door Andriy Senchenko op Dinsdag 5 februari 2019

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також в мережі опублікували документ, в якому написано, що, згідно з наказом заступника міністра оборони РФ, 100% дітей офіцерів повинні вступити в ряди "Юнармії". "Відсутність дітей офіцерів у рядах руху "Юнармія" розглядати як нерозуміння військовослужбовцем підстав державної політики у сфері патріотичного виховання дітей", - йдеться в документі.

У соцмережах відзначають, що така пропагандистська робота вже дає свої "плоди".

діти на кримських вулицях. Граються - грюкають в двері заколоченої сторожки, кричать: - Стаять! Амон! Аткрить! Обиск! Карапузи, молодші класи. Добило таке ж дівчисько - грає кореспондентку, яка веде репортаж.

Geplaatst door Алі Татар-заде op Zondag 10 februari 2019

Нагадаємо, Приват виграв суд у Гаазі: окупація обернулася для Путіна катастрофою. ПриватБанк заявив, що Гаазький арбітраж підтримав позов до Росії через втрату активів в Криму. У повідомленні сказано: "Російська Федерація порушила свої зобов'язання за двосторонньою угодою про заохочення та взаємний захист інвестицій, незаконно екпроприювавши активи Приватбанку в Криму, і ПриватБанк має право на відшкодування за таку експропріацію в повному обсязі".

Як повідомляв портал "Знай.uа" Смелая украинка разнесла путинских шавок за Крым и Донбасс: от нашего стального х*уя у вас до сих пор послевкусие

Також "Знай.uа" писав, що Освобожденная дончанка поразила сеть историей о "русском мире": такого вы не увидите ни в одном фильме ужасов