У ніч на 17 лютого на Новоірпінській трасі водій Renault не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу, потім пішов у кювет і перекинувся.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався близько 02:30. Автомобіль рухався у напрямку до міста Ірпінь. За словами власника машини, який знаходився на передньому пасажирському сидінні, швидкість авто була не більше 90 кілометрів на годину.

Дорога вела на плавний поворот, був сильний туман і відсутнє нормальне освітлення. Під час входження в поворот, Renault почала різко зносити з проїжджої частини. Внаслідок чого він опинився на узбіччі, де перекинувся.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Власник авто не перебував за кермом так як випив. За його словами, водій був абсолютно тверезий. Всього в салоні перебували троє людей. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Чоловіки змогли самостійно покинути перевернутий автомобіль. За попередньою інформацією, водія і пасажира, що сидів на задньому сидінні, госпіталізували із забоями рук і голови.

На Renault в буквальному сенсі не залишилося живого місця. Вилетіли всі стекла, бампер лежав в 15 метрах від авто, а запчастини були розкидані по проїжджій частині. На місці працювали патрульні і медики. Деталі події з'ясовуються.

Раніше ми писали, що в суботу, 16 лютого, на Столичному шосе трапилася смертельна аварія. BMW X5 влетів у таксі Daewoo на величезній швидкості. В результаті зіткнення Lanos відлетів у відбійник і вмить спалахнув.

Жахливе ДТП сталося близько 01:15. Очевидець розповів, що BMW прямував у бік Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склав навпіл. В результаті сильного удару автомобіль спалахнув.

Нагадаємо, що у центрі Миколаєва у ДТП потрапили власник тату-салону і заслужений діяч науки.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Харкові дівчина потрапила в жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

Знай.uа писав, ще одне ДТП сталося в Києві, на Московському мосту. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник.