Стало відомо, що в лютому цього року випускники Військового університету Міністерства оборони Російської Федерації поїдуть в окремі райони Донецької та Луганської областей для того, щоб здати заліки.

Донбас
Донбас

Про це повідомив Дмитро Тимчук, український військовий і політичний журналіст, на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук: "На кінець лютого очікується прибуття на окуповану територію Донбасу випускників артилерійських військових навчальних закладів МО РФ для виконання залікових стрільб" і "загальної військової стажування". Орієнтовно "стажування" триватиме до середини березня. Враховуючи наявність в Збройних силах України наданих в рамках військової допомоги Сполучених Штатів Америки сучасних радарів контрбатарейної боротьби, ВС України могли б забезпечити адекватну відповідь та допомогти російським військовим "успішно пройти стажування".

Нагадаємо, бойовики стягують на Донецьку народну республіку озброєння. Швидше за все, путінські бойовики готують наступ на Україну. Українська сторона Спільного центру з контролю і координації впевнена в тому, що такі дії бойовиків повністю суперечать мінським домовленостями. Тобто, вони абсолютно не виконують свої зобов'язання.

Як раніше повідомляв Знай.uа, президент Російської Федерації Володимир Путін поліз цілуватися до олімпійській чемпіонці. На таку любов його надихнув кидок через голову, який і продемонструвала спортсменка. Володимир Путін навіть травмувався.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Знай.uа писав, що кілер хотіли вбити Володимира Путіна, гаранта Російської Федерації. Це повинно було відбутися в Белграді. У свою чергу, боснійська експерт з безпеки Джевада Галияшевича переконаний, що передбачуваний терорист, швидше за все, не був одинаком і у нього є спільники.