Відомий український артист Андрій Данилко озвучив свою думку про те, яким повинен бути наступний президент України.

Про це він розповів в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону.

У ході розмови він порівняв роботу президента із власним колективом, який працює на самого Данилка. Співак відзначив, що хоче бачити від майбутнього президента роботу на добробут власного народу.

“Я мислю колективом. Я керівник колективу, у мене 26 чоловік. Це люди, які залежні від мене, також, як і я від них. І я хочу створити їм максимально зручні умови. Я, в принципі, міг би і не виступати. Але я працюю, щоб люди заробляли гроші. Вони завжди отримують гроші, ніколи не виступають безкоштовно. І мені б хотілося, щоб президент нашої країни також дбав про людей”, – розповів артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому він додав, що серед потенційних кандидатів на найвищу посаду явних фаворитів у нього немає.

"Сьогодні мене запитали: "Який повинен бути наступний президент?". Я кажу: "Я не знаю, який. Я не бачу нікого", – з сумом в голосі підсумував Андрій Данилко.

Разом з тим варто відзначити, що MARUV, фаворитка Нацвідбору на Євробачення 2019, яка приголомшила проросійською заявою під час прямого ефіру, не розраховує на перемогу в конкурсі. Принаймні, такий висновок напрошується після того, як стало відомо про те, що в день проведення вирішального ефіру відбору у MARUV запланований сольний концерт в одному з клубів столиці.

Таким чином, 23 лютого відразу ж після прямого ефіру Нацвідбору (або навіть не чекаючи його закінчення) MARUV повинна покинути Центр культури та мистецтв КПІ, де проходять зйомки проекту. Це пов'язано з тим, що конкурс і оголошення результатів триватиме мінімум до 22:00. А саме на цей час запланований старт сольного виступу артистки в іншому закладі.

"Хоча MARUV і отримала підтримку глядачів у першому півфіналі, все ж справжніми фаворитами є група KAZKA. Швидше за все, вона це теж розуміє, тому завбачливо вирішила не скасовувати концерт... Але якщо вона все ж тріумфує на конкурсі і не залишиться на так звану урочисту частину відбору - церемонію оголошення імені переможця - вона виявить неповагу як до організаторів, так і до глядачів, які голосували за неї… Крім того, після її проросійських заяв на сцені півфіналу, їй буде дуже важко психологічно в разі перемоги у Нацвідборі. Тому сольний концерт сьогодні для MARUV в пріоритеті", - вважають експерти музичного ресурсу MVUA.

Нагадаємо, найкращі жарти Данилка на Євробаченні 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця Євробачення 2019 Maruv розповіла, як бути відьмою, котра їсть і не гладшає.

Також "Знай.ua" писав, що Притула і Данилко помірялися харизмами на Євробаченні 2019.

Данилко та Філатов відповідають хейтерам