Другий прямий ефір одного з найпопулярніших шоу закінчилося несподіваним поворотом. "За життя" на сцені змагалися три конкурсанти — Маргарита Двойненко, Ольга Цепкало і група "Jazzforacat".

Як свідчать нові правила, проект покинуть два учасника. Переможця повинні визначити судді. Свого учасника вибрали Дмитро Шуров, Олег Винник і Настя Каменських.

Судді шоу «Х-фактор»
Судді шоу «Х-фактор»

Останнє слово було за Андрієм Данилком, всі підопічні якого на цей раз пройшли далі. Взявши невелику паузу і порадившись з колегами, Андрій виніс вердикт: "Проект залишають все три учасника!"

Це шокувало не тільки учасників шоу, але і музичного продюсера Вадима Лисиці. Як зазначив Вадим, таке рішення було несподіваним.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Абсолютно несподівано! Я до останньої хвилини був переконаний, що один з учасників точно залишиться", — зазначає продюсер.

На його думку, у проекті повинні були залишитися "Jazzforacat": «Серце моє було віддано, звичайно ж, Марго. Напевно, тому що вона дівчина, мені хотілося їй допомогти. Але музичне чуття підказувало, що залишиться група "Jazzforacat".

Коли ж у Лисиці вирішили запитати про його думки з приводу рішення Данилко, він сказав:

"… Він на себе занадто багато взяв, якщо чесно. Андрій Данилко сказав, що це його рішення. Я послухав це і подумав: «Стоп, а як же інші члени журі?» З іншого боку, Андрій дуже авторитетний музичний критик і артист. Тому, напевно, він має на це право".

Нагадаємо, Сільський косплей, Меркьюрі і ніжність Данилко: чим запам'ятався новий випуск Х-Фактор

У суботу, 24 листопада на телеекранах в прямому ефірі змагалися зоряні підопічні головного співочого шоу країни. 13 випуск унікального шоу "Х-фактор" пройшов дуже видовищно. Шоу покинули двоє учасників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Жахливий фінал: виступ зірки 90-х на Х-факторі ледь не закінчилося подвійною трагедією

Також "Знай.uа" писав про те, що Вокальний неадекват, Дядя Жора і секс-символ дев'яностих: чим здивує українців десятий ефір Х-Фактора