Весна наближається, про що свідчить поява кульбаб під Запоріжжя. Незважаючи на те, що зараз середина лютого, на вулиці вже теплішає. З'являються перші промінчики сонця, завдяки яким і з'являються жовті квіти.

Фотографію квітки опублікувала запоріжанка Наталя Селюкова. Жінка розповіла, що в її місті, Камишеваху, зацвіли кульбаби. Помітила вона це диво природи неподалік музичної школи.

Зрозуміло, що така ситуація не поодинока. Адже ще далеко не сезон для цвітіння. Але, якщо погода і надалі буде радувати нас, то цілком можливо, що в березні вже всі вулиці будуть засіяні квітами, травицею, а на деревах з'явиться листя.

Примітно, що ідеальний місяць для цвітіння кульбаби - травень. Саме в цьому весняному місяці вони щосили проростают із землі. Ближче до літа вони починають "линяти" і змінюють яскравий жовтий забарвлення на, так звані, дротики, які розлітаються по всій вулиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, холостяк Микита Добринін розповів, що йому подобаються дівчата, які їдять і не соромляться цього. А ті, які розповідають, що їдять кульбаби - йому не до душі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Кейт Хадсон поекспериментувала з кульбабами, не в прямому сенсі цього слова. Заради ролі вона змінила зачіску. Кейт підстриглася і її нова стрижка схожа на форму кульбаби.

Знай.uа писав, коли починається цвітіння Дніпра і наскільки це небезпечно. Відомо, що цвітіння річок може викликати алергію. Більш того, ці водорості виділяють токсини і вбивають все живе в річці.