Відомий український комік, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий звернувся до українців за допомогою у відео. Кошовий закликав підтримати його друга, кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Про це стало відомо завдяки повідомленням коміка в Instagram.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"...Корочє, є одна серйозна тема. Тому хочеться сказати не як Жека, а як Євген Кошовий. Не як сценічний образ, а як звичайна людина. Знаєте, у мене є один дуже хороший друг, на якого останнім часом ллється дуже багато бруду і брехні. Ви всі його чудово знаєте, звати його Володимир Зеленський. Колись, коли ми познайомилися дуже давно грали в КВК і були суперниками. У важкий момент мого життя Володимир мені дуже допоміг і запросив у свій колектив. З тих пір ми йдемо з ним разом однією дорогою. За увесь цей час він не дав жодного приводу в собі засумніватися. Я хочу попросити всіх, хто особисто знає Володимира, запишіть подібне відео і розкажіть яка він людина. Я не прошу вас агітувати, або говорити за кого потрібно голосувати. Просто скажіть правду і все", - заявив Кошовий.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Відомо, що в коментарях дописники підтримали прохання Євгена Кошового, а також висловили свої особисті причини підтримки Зеленського.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський

"Історія все покаже, як в США був президент комік країну витягнув, так я вірю в Зеленського", - написала Євгенія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Канада, яка відома давніми і особливо теплими відносинами з Україною, виділить велику суму грошей на проведення чесних і прозорих виборів у нас в країні. Так, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, під час Українського ланчу, організованого Фондом Віктора Пінчука в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, розповіла про стурбованість держави виборним процесом в Україні і плани виділити $25 млн.

Нагадаємо, Зеленський відкрив штаб у Києві: де знайти офіс "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відкрив офіс у Києві: відео.

Знай.uа писав, феномен Зеленського: політологи пояснили шалене зростання рейтингів.