Оператор мобільного зв'язку Київстар заявив про "зміну умов деяких тарифних планів для абонентів передплатної форми обслуговування". Крім того, Київстар вимикає шість інтернет-пакетів.
Які конкретно тарифні плани будуть змінені, оператор не уточнив, назвавши їх застарілими.

магазин Київстар
магазин Київстар

"Зміна умов тарифних планів" розпочнеться 21 лютого і закінчиться 15 квітня. Оператор відзначив, що абонентів проінформують про це SMS-повідомленням. Кожному абоненту буде запропоновано альтернативний тарифний план з діючої лінійки "з поліпшеними умовами і великим обсягом послуг". Зокрема, буде наданий більший обсяг хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів і більше мегабайт мобільного інтернету.
"Якщо абонент не змінить свій тариф самостійно, то автоматична заміна відбудеться в один з днів з 21 лютого по 15 квітня", — підкреслив оператор.
Крім того, такі інтернет-пакети "Пошук", "Спілкування", "Розваги", "Безлімітний Інтернет", "Інтернет 1000" і "Вільний Інтернет", будуть вимкнені. Оператор каже, що попит на ці пакети знижується.

Київстар
Київстар

Раніше повідомлялося, що українські мережеві оператори можуть підняти мінімальний розмір абонплати на 50% вже через кілька місяців.
Абоненти можуть спостерігати підвищення тарифів мобільного зв'язку в Україні. Ситуацію пояснив експерт Сергій Горбачевський. За його словами, оператори мобільного зв'язку поголовно обрали вигідну тактику. Вони прагнуть підняти архівні та регіональні тарифи до мінімальної ціни 75 гривень при мінімальному розрахунковому періоді в 4 тижні.
Раніше ми писали, що мобільний оператор "Київстар" повідомив українцям неприємну новину: популярний і улюблений усіма тариф закривається і більше не буде доступний мільйонної аудиторії абонентів.

Київстар
Київстар

Після масштабної чистки старих мобільних пакетів, найбільший стільниковий оператор країни Київстар взявся за генеральне прибирання у відносно свіжих пропозиціях.

Але якщо раніше абонентів переводили на більш дорогі тарифи, додаючи пакетних хвилин і гігабайтів, то на цей раз за великі гроші пропонують рівно такий же набір телеком послуг. При цьому тарифи піднялися відразу в 2 рази.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо: інтернет за ціною золота: популярний інтернет-провайдер в Україні підніме тарифи.