У понеділок, 18 лютого, стало відомо про те, що окупанти на Донбасі обстріляли автомобіль спостережної групи української сторони СЦКК в районі Травневого.

бойовики
бойовики

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

У повідомленні йдеться, що під час переміщення спостережної групи "Світлодарськ" української сторони СЦКК для виконання завдання за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил, наближеному до лінії зіткнення в районі селища Травневе, з боку бойовиків під час руху здійснений обстріл автомобіля СЦКК зі станкового протитанкового гранатомету.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначається, що обстріл вівся у напрямку Доломітне-Травневе.

"Випущена бойовиками граната влучила у землю приблизно в одному метрі від лівого борту автомобіля, на якому присутній логотип СЦКК. Підступні і провокаційні дії російських найманців свідчать про те, що це було зроблено навмисно. Дивом вдалося уникнути пошкодження автомобіля і поранення людей, які знаходилися всередині", - розповідають українські військові.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Там вважають, що "подібними агресивними збройними нападами окупанти намагаються залякати військовослужбовців УС СЦКК та примусити їх згорнути свою роботу щодо моніторингу і фіксації їхньої підступної діяльності на Донбасі".

Нагадаємо, днями на фронті відбулася чергова маленька перемога.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Нашим військовим вдалося "заткнути" притулок бойовиків за допомогою новітньої української розробки. Так, на просторах Facebook нещодавно був викладений цікавий ролик авторства 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Костянтина Острозького.

Як повідомляв раніше Знай.ua, протягом доби російські окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 6 разів із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Терористи випустили по позиціям українських військових загалом 48 мін калібрів 120 і 82 мм, про що стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

Також Знай.ua писав про те, що у центрі німецького Мюнхена провели акцію на підтримку українців, які незаконно ув'язнені в Росії з політичних мотивів.