Військовослужбовці зі складу Операції об'єднаних сил взяли в полон бойовика окупаційних військ на Донбасі, про що стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС.

Згідно з наданою інформацією, все відбулося в понеділок, 18 лютого. Українські військові виявили рух ворожої диверсійно-розвідувальної групи до спостережних постів ООС.

У повідомленні прес-центру говориться: "Чотири диверсанти були знищені, один захоплений у полон. В даний час здійснюється допит полоненого". Також у відомстві підкреслили, що після короткого бою повстанці прийняли рішення унести ноги, оскільки відчули, що ця сутичка може стати для них останньою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також повідомляється, що в неділю, 17 лютого на Світлодарському напрямку військовослужбовці ООС відбили напад диверсійно-розвідувальної групи путінських посіпак, при цьому одного з окупантів взяли в полон.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що користувачі мережі сміються від того, що відбувається з вірними прислужниками бойовиків на тимчасово окупованому Донбасі. Як стало відомо, окупанта, який з 2014 року входив до складу злочинних угруповань, просто посадили за ґрати. Про це розповіла його дружина, яка почала бідкатися в мережі на те, що вірних окупантам людей масово саджають до СІЗО, які вже переповнені і не повідомляють, де вони на даний момент перебувають.

Як повідомляв портал "Знай.иа": фахівці вивчили ситуацію щодо тварин, які мешкають у Поліському державному радіаційно-екологічному заповіднику, для чого використали датчики руху і камери. Проведене дослідження показало, що природа в Чорнобильській зоні відчуження неймовірно багата, що дуже здивувало вчених.

ТакожЗнай.иа" писав, що телеканали окупантів на Донбасі опублікували кілька сюжетів про Донецький слідчий ізолятор для неповнолітніх. Згідно з інформацією, в даному відділенні знаходяться підлітки до 18 років. При цьому керівник закладу стверджує, що засуджені утримуються в камерах по 3-4 людини, щотижня мають можливість відвідати лазню, а також прогулянки, які тривають 1 годину щодня.