На дамбі в районі села Благодатне Золотоніського району колишній поліцейський не впорався з керуванням, в результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем «Міцубісі Лансер». Кілька людей отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості і тяжкі.

Згідно з результатами досудового розслідування прокуратури Черкаської області, повідомлено про підозру колишньому старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

В діях екс-правоохоронця угледіли ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На даний момент УСБУ в Черкаській області проводить досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що рішення російських чиновників нерідко вганяють у ступор. Наприклад, в Республіці Саха школярів відправили на навчання в супермаркет, оскільки школа знаходиться в аварійному стані. Повноцінний навчальний заклад побудують лише до 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.иа": деякі водії українських маршруток дивують своїм огидним ставленням до пасажирів, при цьому абсолютно незрозуміло, чим це викликано. Не так давно у Львові один з недоумкуватих водіїв громадського транспорту висадив пасажирів за те, що вони зробили йому зауваження про куріння в салоні.

ТакожЗнай.иа" писав, що у Львівській області з річки дістали труп чоловіка. Як стало відомо, він вважався зниклим безвісти протягом двох місяців. Правоохоронці гадають, як покійний опинився в тому районі, адже місце його проживання, знаходиться дуже далеко.