Після останнього випадку зґвалтування, в якому постраждала молода дівчина, були опубліковані прикмети маніяка. Як виявилося, чоловік зі схожими даними вже здійснював такі злочини в ліфтах у місті Харків, в житловому масиві "Нові будинки".Про це повідомляє ресурс "Треш Харків" Telegram.

Зловмисник останній напад скоїв у ліфті будинку на вулиці Ньютона. Прикмети жорстокого ґвалтівника такі: чоловік на вигляд 40-50 років, невисокого зросту (близько 165 см), на обличчі є щетина, повністю одягнений у все чорне.

В повідомленні спільноти написано, що є інформація про неодноразовий випадок зґвалтування. Там фігурує чоловік з таким же описом і конкретно в цьому районі.

У прес-службі поліції підтвердили, що злочин був. Але, на жаль, інформацію вони не розголошують, тому що погодилися на конфіденційність, про яку попросила родина постраждалої дівчини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На жаль, жінки по всьому світу щодня страждають від насильства. Масштаби проблеми просто вражають. Аналітичне дослідження, проведене ВООЗ спільно з Лондонською школою гігієни і тропічної медицини та Медичним науково-технічною радою Південної Африки в 2013 р. на основі наявних даних з більш ніж 80 країн, показало, що третина (35%) жінок в світі піддаються фізичному та/або сексуального насильства з боку інтимного партнера або особи, що не є партнером.

Нагадаємо, що домашнє насильство, шлюбний аферизм, шахрайство і безкарність: історія киянки, у якій сімейне життя перетворилося на справжнісіньке пекло.Шлюбні аферисти продовжують полювання і пошук нових жертв...

"Знай.uа" повідомляв, поглумився і втік: киян тероризує небезпечний маньякНа даний момент правооохранители розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину. Напад стався в одному з дворів на бульварі Шевченка.

Нещодавно "Знай.uа" писав, сидів на жертві без штанів: українку врятували від маніяка в останній момент