У Головному управлінні Національної поліції Харківської області повідомили про те, що було розпочато оперативно-профілактичну спецоперацію "Увага! Розшук".

Як зазначили в управлінні, триватиме вона впродовж місяця, і за цей час будуть проведені заходи щодо підвищення ефективності розшуку підозрюваних у різних злочинах, звинувачуваних чи підсудних, тих, хто безвісти пропав. Розшукуватимуть не тільки злочинців. Також пройде спецоперація зі встановлення невпізнаних трупів та ідентифікації осіб, які не можуть повідомити про себе інформацію.

Кирил Щербинський - начальник відділу поліції в смт Зміїв - розповів, що з моменту початку операції вже було затримано 3 осіб, які втікали від суду: двох чоловіків у віці 45 років та 50 років за скоєння крадіжки, а також 30-річного чоловіка, якого притягнули до відповідальності за статею 358 Кримінального кодексу України (за підробку документі).

Раніше ми писали про те, що праворадикали формування С14 штурмували Подільське відділення поліції, внаслідок чого між ними та правоохоронцями сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інцидент стався у минулі вихідні в Києві. Наступного дня після зіткнень генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про те, що слідчі державного бюро розслідувань почали працювати по цьому інциденту.

Луценко зазначив, що слідчі повинні дати оцінку діям поліцейських як під час зіткнень на Контрактовій площі, так і пізніше, під час штурму відділення.

Нагадаємо, кат Майдану зайняв тепленьке місце в Черкасах, українці лютують. Чиновник викликав неприхований інтерес з боку черкаських активістів.

Як повідомляв "Знай.ua", в Одеській області затримали керівника підрозділу одного з райвідділів Головного управління Нацполіції. Справою зайнялися співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою і Державним бюро розслідувань.

Також "Знай.ua" писав, Гриценко розповів, як Порошенко нацькував на нього тітушок: жорстоке і безкарне побиття. Політик сподівається, що поліція вживатиме всі можливі заходи для запобігання подібних злочинів.