З'явилася інформація, що Ігор Бабич - керівник департаменту превентивної діяльності Нацполіції України з 19 січня 2019 року тимчасово виконує обов'язки заступника начальника ГУНП в Черкаській області.

Київський коп займеться громадською безпекою на Черкащині. За інформацією ЗМІ, полковнику Бабичу в 2017 році оголошено підозру у злочинах під час Революції Гідності. Про це повідомляє одне з українських видань, з посиланням на власні джерела.

Відомо, що Бабич керував поліцією під час останнього засідання сесії Черкаської міської ради, чим викликав неприхований інтерес з боку черкаських активістів.

Ігор Бабич

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У прес-службі Головного управління Національної поліції у Черкаській області підтверджують призначення Ігоря Бабича і зазначають, що полковник займатиме посаду тимчасово, в період з 19 січня по 19 лютого. З чим пов'язано призначення топ-чиновника Національної поліції заступником начальника ГУНП, в обласному управлінні не коментують. Як свідчать численні публікації у всеукраїнських ЗМІ, Ігор Бабич проходив підозрюваним у справах проти Майдану за перевищення влади і службових повноважень.

Варто нагадати, що Міністерство юстиції України передасть в Державну службу з питань праці скарги про невиплату аліментів. До злісних неплатників навідаються з перевіркою на роботу. Про це заявили у Міністерстві юстиції України.

Таким чином, чиновники можуть вбити відразу двох зайців - знайти підприємства, на яких отримують зарплату в конвертах і змусити неплатників аліментів розрахуватися з боргами. Останніх або звільняти, або змусять платити більше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську столицю буквально лихоманить через гучний інтимний скандал, який стався у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. У понеділок, 28 січня, з приводу домагань викладача Петра Романенко до студенток зібрався студпарламент університету, представники якого мали вимагати відсторонення педагога від викладання.

Нагадаємо, українцям зменшать пенсії.

Як повідомляв Знай.uа Кличко загримів до лікарні після конфузу в Давосі.

Знай.uа писав, на Хмельниччині адепт "руського міра" почула вирок суду: надовго забуде про Путіна.