Студентка Наталя Бурейко, яка стала маріонеткою в руках блогера (і як виявилося, шахрая) політтехнолога Володимира Петрова, розповіла про те, як жила, ховаючись на знімній квартирі в ізоляції, без телефону та інтернету. Дівчину вже відпустили, а в поліції її вважають постраждалою. Чиновник МВС Олександр Варченко повністю виправданий, а організатора секс-скандалу чекає в'язниця. Бурейко дала інтерв'ю службі новин ТСН.

Вона розповіла, що весь час ховалася, а правоохоронні органи надали їй житло. З нею жили її хлопець Ігор і друзі Влад і Вадим, також задіяні у справі. За словами Бурейко, особливо важко далася перша тиждень. Без інтернету, зв'язку, спілкування, студентка відчувала себе, як без рук. Читала книги. Грала з друзями в настільні ігри в твістер, дивилися телевізор.

Мама студентки про все знала і не поширювалася заради її ж безпеки. За словами Бурейко, її хлопець Ігор вважає, що спокійного життя більше не буде, і вони вічно будуть під прицілом преси. Вони навіть планували виїхати з міста на час завершення історії, щоб їх ніхто не чіпав. Ігор звинувачує себе за те, що дозволив Наталії дати пароль від свого облікового запису шахраям, коли вона радилася з ним. До речі, самій дівчині обіцяли заплатити 1500 гривень. Бурейко додала, що відразу ж відправиться до мами, щоб зустріти з нею день народження.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" писав, що Бурейко з'явилася і розставила крапки над I: їй повинні були заплатити.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомо, що правоохоронці затримали передбачуваного організатора скандалу з участю чиновника МВС. Затриманим виявився відомий київський політтехнолог Володимир Петров.

На даний момент Петрова доставили в будівлю Головної військової прокуратури в Києві, яка веде цю кримінальну справу.

Крім того відомо, що сама Наталя Бурейко розповіла про бурхливі події і справді мало місце скандальні події з високим чиновником МВС.

Нагадаємо, Володимира Петрова підозрюють в організації секс-скандалу з чиновником МВС.

Як повідомляв "Знай.uа", про зникнення студентки Бурейко після інтимного скандалу знала не тільки поліція.

ТакожЗнай.иа" писав, що фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук.

Секс-скандал: студентка Наталя Бурейко звинуватила чиновника в домаганнях