Сьогодні Tinder-скандал студентки Наталія Бурейко і чиновника Олександра Варченко отримав новий жирний виток.

Про це повідомля "Страна".

Відомо, що правоохоронці затримали ймовірного організатора скандалу за участю чиновника МВС. Затриманим виявився відомий київський політтехнолог Володимир Петров.

"Петрова затримали. Цим займається військова прокуратура. У чому обставини - поки не скажу. У Петрова будинку проводять обшук. Їду на обшук", - повідомив нам адвокат Юрій Іващенко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Трохи пізніше почався обшук в квартирі журналіста і блогера Василя Крутчака. Також йде обшук у відомого блогера Олександра Барабошко (нікнейм Krus).

На даний момент Петрова доставили в будівлю Головної військової прокуратури в Києві, яка веде цю кримінальну справу.

Крім того відомо, що сама Наталія Бурейко розповіла про буремні події та чи справді мали місце скандальні події з високим чиновником МВС.

Зокрема, вона розповіла, що незадовго до події зустрілась зі своїми друзями, коли один з них зробив їй доволі неоднозначну пропозицію. Мова йшла про користування особистою сторінкою в одній із соціальних мереж.

"Другого листопада я зі своїм хлопцем Ігорем поїхали до друзів на квартиру до Вадиму і Владу. Ми сиділи в приємній компанії. Потім Влад мене запитав чи є у мене знайомі ... Взагалі, мовляв, треба знайти дівчинку з дійсним членством на "Фейсбуці". Я подумала, що у мене таких знайомих немає. Він шукав сам, але в результаті не зміг знайти", - зазначила дівчина.

Бурейко розповіла, що хлопець не зумів знайти нікого іншого та запропонував їй виставити у себе на сторінці кілька дописів, за які вона у подальшому отримає оплату. Дівчина до самого кінця не підозрювала, що саме хлопець буде публікувати на її особистій сторінці. Адже він обіцяв, що жодних проблем через це не буде.

"А потім каже мені: "Так, може, ти?" Я спочатку сумнівалася, сумнівалася ... А потім вже, так як він нікого не знайшов, я говорю: "Ну добре, давай буду я". Запитала: "А що з цією сторінкою буде?" Він відповів: "Там опублікують один пост. Його потім видалять. І ти знову зможеш користуватися своєю сторінкою і все буде добре". Думаю, ну ладно. Він сказав, що ще й за це гроші платять. Повинні були півтори тисячі гривень заплатити. В кінцевому підсумку, я, звичайно, грошей не отримала. Ми ж домовилися, що я дам йому пароль. Шостого листопада він уже ввечері мені нагадує: "Ти ж передаси пароль?" Я пишу йому пароль і кажу, щоб перевірив, чи правильний він. Каже, що перевірив і передає. Я ще раз запитала, чи все буде нормально. Він сказав, що все буде добре, що головою ручається, - додала Бурейко.

Проте вже на наступний день після публікування посту мережа просто вибухнула, адже мова йшла про сексуальні домагання впливового поліцейського чиновника по відношенню до звичайної студентки.

"У мене прив'язка FB-аккаунта до телефону. На наступний день (7 листопада - прим.ред.) Ми сидимо з Ігорем в кімнаті і приходить повідомлення, що "ваш допіс ширше" (пост почали поширювати по соціальній мережі - прим.ред.). Я ж розумію, що вже щось виклали з моєї сторінки. При цьому Влад мені написав, щоб я не заходила туди взагалі, як мінімум тиждень. Заходжу з Ігоря телефону, щоб подивитися, що там у мене твориться. Бачу пост, що там якісь загрози, нібито листування в "Тіндере" моя, хоча у мене навіть аккаунта там немає. Я відразу в паніці пишу Владу, мовляв, що це за пост? Хотіла, щоб пояснив. Він написав, що не знає, зараз зайде в інтернет і подивиться. Пообіцяв, що довідується. Незабаром відповів, що все добре, але завтра потрібно буде написати заяву, а пост повисить пару днів і його видалять. Думаю, ну ладно, коли головою ручається", - додала дівчина.

Нагадаємо, Володимира Петрова підозрюють в організації секс-скандалу з чиновником МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", про зникнення студентки Бурейко після інтимного скандалу знала не тільки поліція.

Також "Знай.ua" писав, що фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук.

Секс-скандал: студентка Наталя Бурейко звинуватила посадовця в домаганнях