Студентка Київського Політехнічного Інституту Наталія Бурейко, яка не так давно розміщувала на своїй сторінці пост про домагання з боку чиновника правоохоронних органів, зникла безвісти. Політехнічний інститут подав заяву на розшук дівчини, йдеться в Facebook-спільноті Автономний Опір.

Київський політехнічний інститут подав заяву про зникнення своєї студентки Наталії Бурейко, яка не виходить на зв'язок після спроб розповісти про сексуальні домагання і погрози з боку чиновника Нацполиции Олександра Варченко, - йдеться в повідомленні.

"Наталя Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося, як звернутися до поліції з проханням оголосити її в розшук ", - розповів виданню "Страна" професор Ігор Астрелін, декан хіміко-технологічного факультету київського політеху (КПІ)

Певно, дівчина була викрадена. Особливо страшним здається цей факт після того, як Наталія Бурейко відкрито заявила, що боїться за своє життя.

Вона зареєструвалася в Tinder – соціальній мережі для знайомств і там познайомилася з чоловіком, який представився Олександром Варченко і використовував фотографії чиновника Нацполиции. Спочатку це було ні до чого не зобов'язуюче спілкування, легкий флірт. Співрозмовник віртуально залицявся до дівчини, хвалився своїм становищем у суспільстві і зв'язками, а після став натякати на інтимну близькість.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дівчина відмовила. Тоді він почав заохочувати її фінансовою винагородою. Коли і це не спрацювало, інтернет-знайомий перейшов до прямих погроз, дізнався адреси і телефони її батьків, в довершення – прислав квіти і курячі лапи. Він писав Наталії страшні речі, в тому числі – "Будеш моєю або будеш в труні" і "Здохнеш, як Гандзюк". Дівчина поспішила оприлюднити правду в соцмережах, і ось тепер пропала без вісті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сам Олександр Варченко заперечує причетність до цієї справи. Він написав, що став жертвою великої інформаційної атаки, і що готовий дати свої показання по справі секс-скандалу зі студенткою Наталією Бурейко. За версією чиновника правоохоронних органів, хтось скористався його фотографіями і писав дівчині з фейка. Крім того, він вважає, що невідомі могли влаштувати це з помсти його дружині, також займає високий пост. Студентка пізніше вибачилася перед копом, заявивши, що їй дуже соромно.

Нагадаємо, хлопець Наталії Бурейко сказав, що готовий спілкуватися з журналістами і розповісти про дівчину, але виключно за гроші. Обранець зниклої студентки готовий продавати інтимні подробиці пресі.

Мова йде про Данила Дорошенко, який зустрічався з Наталією довгий час. Його сторінку в соціальних мережах знайшли швидко, на профілі – чимало знімків з відпочинку в Одесі, поряд з них – Бурейко.