Головна акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу, але не для себе, а для лікування нашої землячки.

Їй терміново потрібна складна і дорога операція.

".. Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка", - розповіла Олена Кравець.

"Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Всі подробиці у @lennykravets в передостанньому пості. Всім заздалегідь величезне спасибі!",- з таким зверненням вийшло відео на каналі студії "Квартал 95".

Вона розповіла про те, що необхідно допомогти Наталії Дочинець. Акторка відразу відгукнулася на прохання і звернулася до своїх фанатів і небайдужих людей. Кошти збираються на термінову операцію. До відео Олена Кравець додала фото і скани листування з Наталею і висновок лікарів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В коментарях фанати підтримали ініціативу акторки Кравець і висловили добрі слова на адресу Наталії якій необхідна допомога.

"В мене 860 грн декретних, але я відправила!", "Трохи перерахувала. бажаю якнайшвидшого одужання.", - написали під відео.

"Леночка, Ви людина з великим серцем! І вся Ваша команда - великі молодці! Удачі Вам! Здоров'я Наталії та своєчасної допомоги!", - додали в коментарях.

Слід відзначити, що для Олени Кравець займатися благодійністю - звичні речі. Свого часу, приміром, вона бігла марафон, організований заради дітей, котрі з певних обставин залишилися без батьків:

"Я біжу цей марафон для того, щоб своїм маленьким прикладом привернути увагу до дітей та штовхнути ваги на бік любові та турботи. Я дуже добре розумію, що дітям-сиротам необхідно відчути себе звичайними дітьми з нашого двору. Їм не пощастило з батьками – ось і вся їх вина. Вони мріють про спортивну кар’єру та рекордні олімпійські досягнення. У нас зараз є шанс подарувати їм свій спортмайданчик", - згадувала вона.

Крім того, Кравець, ставши мамою чарівних близнят, зрозуміла, що її допомога потрібна вагітних жінкам. Зірка заснувала свою марку одягу - аби було зручно всі ці 9 місяців і красуні відчували себе справді на висоті, а не тільки майбутньою мамою. Поштовх до цього дало те, що акторка відчула брак таких приємностей у власному житті. А жінки під час вагітності інколи справді можуть впадати в депресію через зовнішній вигляд, котрий здається їм недосконалим.

Допомагала вся команда "Кварталу 95" і українським героям на передовій, при чому просили не афішувати цього - не хотіли "зайвого піару", котрий навряд чи був би доречним.

Допомога повинна бути від щирого серця, а не заради реклами, наголошував Євген Кошовий.

Нагадаємо, Вакарчук зробив Зеленського одноосібним лідером президентської гонки.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський передбачив майбутнє України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський поставив крапку у скандалі з Притулою.

Олена Кравець розповіла, чим жіночий гумор відрізняється від чоловічого