Гуморист і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів про те, що таке електронне урядування і чому воно є ефективним. Комік переконаний, що політична еліта в найближчому майбутньому повинна кардинально змінитися.

Зеленський вважає, що на даний момент цінність нинішньої правлячої еліти України занадто перебільшена. Він переконаний, що люди корінням вросли в стару правлячу владу і багато хто з її представників займалися політикою ще при СРСР.

"Ми їздимо на концерти, розуміємо відчуття людей. Люди обов'язково дають тобі фідбек про те, що не те, що ти робиш неправильно. І головне, що в тебе є можливість все-таки побачити ставлення до тебе та послухати думку про те, що за проблеми", - зазначає він.

Зеленський переконаний, що для того, щоб зрозуміти людей, потрібно поїхати в їх місто і послухати, про що говорять місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Те, що ми зробили, сам похід, відрізняється тим, що ми вже все перевернули і намішали. Я думаю, що нас чекають цікаві події в ближніх країнах СНД. Це буде омолодження політичної еліти", - зазначає гуморист.

Раніше повідомлялося, що відомий шоумен і комік, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський представив громадськості нову жінку-політика у своїй команді. Це стало відомо з повідомлення в групі «Команда Зеленського в Івано-Франківську» у соціальній мережі Facebook.

Оскільки до виборів залишилося зовсім мало часу, так і кандидатів вже цілих 44, кожен бореться за своє місце в українській політиці. Варто зазначити, що Володимир Зеленський збирає команду в різних містах України і поступово показує її українським громадянам.

Нагадаємо, Netflix купив у Зеленського "Слугу народу". Американська компанія викупила права на показ "Слуги народу", також його покажуть ще в ряді країн.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський до і після "Кварталу 95". Фінансові труднощі, постійні переїзди, дружба з військовими і багато іншого.

Знай. ua писав, що Зеленський терміново звернувся до українців. Команда "Слуги народу" повідомила важливу новину.