На Херсонщині знайшли конкурентку міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Кілька років тому Уляна Супрун обіцяла українцям телемедицину. Вона говорила про те, що буде впроваджувати новий напрям у медицині, який базується на наданні медичної допомоги, з використанням засобів дистанційного зв'язку у вигляді обміну електронними повідомленнями. Це не означає, що хворий має спілкуватися з лікарем по Skype. Це напрям у медицині, який допомагає лікарям із маленьких селищ та містечок спілкуватися та радитися зі своїми колегами.

Нещодавно одне із Херсонських ЗМІ написало про те, що зафіксувало пропозицію, в якій пропонувались альтернативні послуги, до того ж дистанційно.

Раніше ми писали, що за повернення Уляни Супрун на посаду в. о. міністра велись цілі баталії. І от нарешті це сталось – Кабмін повернув Супрун до роботи. Однак, замість важливої заяви, яка б підтверджувала, що вона гідна цього поста, Уляна Супрун взялась за старе – розвінчування міфів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У Facebook виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я України появився свіжий пост, у якому Уляна Супрун заявляє, що після перенесеної простуди діти можуть бути заразні щедва тижні, однак це не привід скасовувати відвідуваннянавчальних закладів. Вона зазначила, що миття рук перешкоджає поширенню вірусів.

Дітям можна ходити в школу з невеликою температурою і кашлем, заявила 17 лютого в Facebook виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет Міністрів дозволив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України. У Києві неподалік Окружного адміністративного суду керівництво МОЗ провело брифінг. На ньому Супрун відповіла на запитання про своє громадянство.

Як повідомляв Знай.ua, виконувач обов'язків міністра охороyи здоров'я України Уляна Супрун заявила, що знає про проблему українських мам з візочками.

Раніше "Знай.uа" писав, що МОЗ України за 4 роки співпраці з міжнародними організаціями вдалося повністю перекрити корупціонерам доступ до бюджетних коштів у сфері закупівлі ліків.