З кожним роком власників домашніх телефонів стає все менше. Українці масово відмовляються від популярної колись послуги.

Від початку року кількість абонентів телекомунікаційного зв'язку скоротилася на 14% у містах та на 20% - у селах.

Такі дані наводить Державна служба статистики.

Зараз домашній телефон мають 5,5 мільйона українських родин у містах та 660 тисяч у сільській місцевості.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Така тенденція спостерігається через перехід до мобільного зв'язку, де можна обрати більш вигідні тарифи, тому українцям немає сенсу переплачувати ще й за стаціонарний телефон.

Додамо, "Укртелеком" підвищив тарифи на свої послуги на 7-15%.

Тарифна пастка від мобільних операторів

Мобільний оператор "Київстар" повідомив українцям неприємну новину: популярний і улюблений усіма тариф закривається і більше не буде доступний мільйонам абонентів.

Мова йде про тарифний план "Максимальний Безлім 2017". За умовами, якщо абоненти самостійно не оберуть собі підходящий тариф, їх автоматично переведуть на тарифний план "Максимальний Безлім" 2019. Таким чином, українці переплачуватимуть на 45% більше.

Нагадаємо, українцям повідомили про здорожчання інтернету. Популярні інтернет-провайдери розповіли, з чим пов'язані такі зміни. Вже влітку послуги стануть дорожчими на 15-30%.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Новій Пошті змінилося керівництво. Повідомляється, що це не може не позначитися на роботі компанії і на рівні її обслуговування клієнтів.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні визначили найшвидші інтернет-провайдер. Дані опублікувала французька компанія nPerf. Вона дослідила 9 найбільших провайдерів країни.

Дивіться: Перенесення мобільного номера. Коли та як запрацює система