Синоптики попереджають про різке погіршення погодних умов 21-24 лютого. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними Укргідрометцентру, 21 лютого в більшості областей країни пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

"22-24 лютого зміна погодних умов 22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях - помірний сніг (відновлення снігового покриву висотою 1-6 см), місцями налипання мокрого снігу, у Карпатах - сніг, зниження температури в Україні вночі до -3,-10 градусів, вдень до 0, - 6 градусів", - відзначили в прес-службі.

Коротко - про найближчі синоптичні події. Якщо болить голова чи, взагалі, якийсь фізичний стан не такий, не дивуйтеся і...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 20 februari 2019

Синоптик Наталка Діденко уточнила, що 22 лютого - сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, штормовий вітер, ожеледиця.

"Лише на півночі опади не будуть сильними, максимум помірними, але холодно", - додала вона.

23-24 лютого утримається холодна без опадів погода з температурою вночі -6, -12 градусів, вдень -2, -7 градусів.

"У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі -12, -18 градусів, вдень -5, -10 градусів", - уточнили в прес-службі.

Раніше ми писали, що українцям варто приготуватися до короткочасної хвилі холоду, після якої настане тепла погода. Про це повідомляє кліматолог Василь Троцюк.

Фахівець відзначає, що зараз середньодобова температура у західній частині України перевищує 0 градусів, там навіть випав дощ. Якщо цей показник і така погода збережеться протягом п'яти днів, то це буде означати прихід метеорологічної весни.

Однак такого стану справ може перешкодити арктичний антициклон, який зараз зрушився на схід України. Метеорологи чекають його повернення 25 лютого.

Практично у всіх областях очікується від 0 градусів до плюс 2, а вночі температура коливатиметься від 2 градусів тепла до мінус 8 градусів морозу.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.