найближчим часом, 18 лютого, синоптики прогнозують зниження температури. Тим не менш опадів не передбачається. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

відлига
відлига

"Грійтесь сьогодні, тому що завтра холодний атмосферний фронт принесе, хоч і невелике, але похолодання.
Температура повітря знизиться вночі до -3 + 3 градусів, вдень від сьогоднішніх + 6 + 12 до понеділкових + 3 + 6 градусів. Найтепліше буде на Заході та Півдні місцями до + 7 + 9 градусів. Свіжим повітря очікується на північному сході України, навіть вдень близько нуля", - повідомила Наталія Діденко.

Зі слів Діденко, істотних опадів не буде. Хіба що зовсім трохи, як сніг. В українській столиці ситуація буде така ж. Очікується похолодання, а стовпчик термометра опуститися до - 4 градусів за Цельсієм вдень, а вночі до - 1.

У зв'язку з такою погодою, слід одягатися тепліше, або ж читати цей прогноз з теплих країн.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, в Україну прийшло потепління, але ненадовго. Всього кілька днів українців буде радувати сонечко, буде здаватися, що прийшла весна. Тим не менш через пару днів все повернеться на круги своя і лютий ще дасть про себе знати.

Як раніше повідомляв Знай.uа, до України наближається мороз. Стовпчик термометра може досягти - 30 градусів за Цельсієм. А це означає, що з квартир краще не виходити.

Знай.uа писав, що сьогодні, 17 лютого, весна почне фліртувати з громадянами України. Температура повітря досягне плюсової позначки і може бути більше семи градусів тепла, що безсумнівно порадує українців після настільки холодних днів.