У четвер, 21 лютого, в Україні місцями пройдуть дощі і мокрий сніг, у всіх регіонах похолодає, пише УНІАН.

На сході пройде мокрий сніг, температура вночі до -8°, вдень до +4°. Жителям південних регіонів синоптики обіцяють сонячну погоду. Температура вночі до -5°, вдень до +9°.

На заході України місцями пройдуть дощі. Температура вночі до -4°, вдень до +9°.

У північних областях без опадів, температура вночі -7°, вдень до 0°. У центрі мінлива хмарність, температура вночі до -7°, вдень до +4°.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За народним прогнозом, 21 лютого - день Захарія Серповидця. Якщо у цей день місяць у колі - до відлиги і танення снігу.

Раніше ми писали, синоптики попереджають про різке погіршення погодних умов 21-24 лютого. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними Укргідрометцентру, 21 лютого в більшості областей країни пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

"22-24 лютого зміна погодних умов 22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях - помірний сніг (відновлення снігового покриву висотою 1-6 см), місцями налипання мокрого снігу, у Карпатах - сніг, зниження температури в Україні вночі до -3,-10 градусів, вдень до 0, - 6 градусів", - відзначили в прес-службі.

Синоптик Наталка Діденко уточнила, що 22 лютого - сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, штормовий вітер, ожеледиця.

"Лише на півночі опади не будуть сильними, максимум помірними, але холодно", - додала вона.

23-24 лютого утримається холодна без опадів погода з температурою вночі -6, -12 градусів, вдень -2, -7 градусів.

Раніше ми писали, що українцям варто приготуватися до короткочасної хвилі холоду, після якої настане тепла погода. Про це повідомляє кліматолог Василь Троцюк.

Фахівець відзначає, що зараз середньодобова температура у західній частині України перевищує 0 градусів, там навіть випав дощ. Якщо цей показник і така погода збережеться протягом п'яти днів, то це буде означати прихід метеорологічної весни.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.