Держстат України оприлюднив інформацію про те, скільки в Україні проживає людей.

У відомстві зазначають, що населення скорочується.

Про це передає прес-служба Державної статистики України.

"За попередніми оцінками на 1 січня 2019 року в Україні живуть 42 мільйони 153,2 тисячі осіб. За 2018 рік чисельність населення зменшилася на 233,2 тисячі осіб. Суттєвим залишається перевищення числа померлих над числом живонароджених: на 100 померлих - 57 живонароджених", - кажуть у Держстаті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Статистику робили, грунтуючись на чисельності населення всіх регіонів України, крім окупованого Криму. Дані щодо природного та міграційній руху населення сформовані на основі наявних адміністративних даних без обліку тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.

Варто нагадати, що нещодавно Державна служба статистики України, оголосила розмір боргу українців за 2018 рік. Загальна заборгованість за комунальну послугу зросла на 70%. Тепер вона становить 55,6 мільярдів гривень. Крім цього, процес накопичення заборгованості не припинений, він все так само триває. Можливо, такий неоднозначний стан призведе до вирішення уряду про списання боргів.

ГПУ
ГПУ

Керівник Національної комісії, Оксана Кривенко, підтвердила факт зростання заборгованості в енергетичній сфері.

"Сумарна вартість спожитої електричної енергії в 2018 році склала 195,081 млрд грн, заборгованість на початок 2018 року становила — 28,942 млрд грн, на кінець року — 33,611 млрд грн, приріст заборгованості за рік склав 16%, або 4,67 млрд грн", - пояснила вона.

Нагадаємо, Львів накрила епідемія Сніду: хто в зоні ризику

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Україні пасажирів тролейбусів почнуть перераховувати, забудьте про зону комфорту: деталі нової послуги

Також "Знай.ua" писав про те, що В Україні запрацювала унікальна система упіймання злочинців: видає миттєво