Мешканці Львова зможуть отримувати субсидії готівкою. У Кабінеті міністрів повідомили, що з першого березня львів'яни отримуватимуть субсидії разом з пенсіями у відділеннях Ощадбанку.

Що робити з отриманими грошима?

В першу чергу, якщо ви отримали субсидію, вам потрібно заплатити за комунальні послуги. Сюди входить газ, тепло, вода і електрична енергія. Після оплати даних послуг, якщо у вас залишаться якісь гроші ви можете витратити на те, що вважаєте за потрібне. Тобто, ці гроші повертати назад не потрібно, вони ваші. На даний момент обов'язковий платіж скасовано.

Для того, щоб отримати ці гроші, вам достатньо прийти в будь-яке відділення Ощадбанку з паспортом і ідентифікаційним кодом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ті, хто раніше отримував пенсію на банківську карту, тепер будуть отримувати її так само у банку разом з субсидією.

Ті, хто живуть у селищах, теж можуть не хвилюватися. Вам гроші привезе листоноша.

Зрозуміло, ті, хто ще не вийшов на пенсію, теж можуть отримувати монетизовану субсидію. В такому випадку, ви отримаєте грошовий переказ з Ощадбанку.

Виплати будуть відбуватися з дванадцятого числа щомісяця. Потрібно буде лише пред'явити паспорт.

Важливо! Якщо ви оплатите комунальні послуги після двадцятого березня, то це ніяк не вплине на отримання субсидії у квітні. Але, якщо в травні буде заборгованість більше місяця за надані послуги на суму від 340 гривень, то ви ризикуєте залишитися взагалі без субсидії, аж до 2020 року.

Нагадаємо, як правильно розрахувати оплату за комунальні послуги та отримати довгоочікувану субсидію. Відомо, як нараховують субсидії.

Як раніше повідомляв Знай.uа, субсидії можуть відібрати. Хто може потрапити у зону ризику і що робити далі? Володимир Гройсман підготував українцям нові сюрпризи.

Знай.uа писав, в Україні стартувала монетизація субсидій. У 2019 році виплата грошей буде проходити по черзі - в три етапи. Як будуть відбуватися виплати і що українцям потрібно знати? Підготуйтеся заздалегідь.