Український шестикласник здивував публіку своїми великими знаннями у всіх шкільних предметах. Андрій Куделя навчається у шостому класі, але вже встиг виграти в 37 шкільних олімпіадах за два місяці і встановити новий рекорд України.

Андрій стверджує, що дуже любить вчитися, але не обходиться і без допомоги Інтернету, так як там можна дізнатися ще більше ніж з простих друкованих книг. А зайняти призові місця йому допомогло саме прагнення до знань.

"Я вирішив перевірити свій рівень знань, які мені дали в школі, і навіть особливо не готувався. Коли я здавав олімпіаду з математики, один раз я спізнився часу і мені доводилося майже навмання вирішувати завдання, але у мене все-таки вийшло. Я зайняв всі призові місця через те, що я люблю вчитися, у мене була мета, я обмірковував кожне питання і згадував усе, що я колись вчив", – розповів шестикласник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Такі високі досягнення Андрія Куделі були відзначені в Національному реєстрі рекордів України. За такий короткий термін - 65 днів, хлопчик зміг забрати 37 призових місць на шкільних олімпіадах. Більш того, свої знання Андрій так само зміг проявити на олімпіадах всеукраїнського та міжнародного рівнів. Він брав участь у олімпіадах з української мови, світової та української літератури,історії, іноземних мов, інформатики та матиматики.

Хочеться відзначити, що школяр встигає не тільки похизуватися своїми феноменальними знаннями, але і займатися своїми окремими від науки справами. Він сам написав книги і створив ілюстрації до неї. Надалі Андрій хоче отримати професію кінорежисера.

Нагадаємо раніше "Знай.ua" писав про хлопчика, який був визнаний найшвидшою дитиною на планеті. Рудольф Інграм, на думку фанатів, незабаром при старанних тренуваннях зможе побити рекод легендарного Усейна Болта.

Також "Знай.ua" повідомляв про маленького Раяна Макміллана, якого прирівнюють до персонажа з мультфільму "Бос-молокосос". Він рубає дрова, качає прес і прибирає у дворі не гірше за своїх батьків.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про українську легкоатлетку яка вивела Україну на світовий рівень посівши друге місце.