У американців Метта Макміллана і його дружини Аліси вже є маленька дочка, а нещодавно народився ще і синок – Райан, як він сам написав на Bored Panda, з'явився на світ на дев'ять тижнів раніше терміну і його відразу ж помістили в спеціальне відділення, де він провів майже два місяці.

Метт вирішив, що після такого важкого випробування їх сім'ї не завадить трохи повеселитися, і придумав, як це зробити так, щоб хороші спогади про народження Райана залишилися з ними надовго.

Батьки влаштували своєму недоношеному синові неймовірну фотосесію. Так невеликі розміри не завадили Райану зайнятися ремонтом машини, підняттям штанги. Він навіть встиг політати на повітродувки. Але все це не тому, що він вундеркінд, а тому що його тато фотошоп-майстер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Коли народилася наша донька, я влаштував їй фотосесію, а потім у фотошопі відретушував знімки так, ніби вона займалася спортом. Я хотів зробити щось схоже і для нашого сина. Коли він народився, ми жартували, що він би не недоношений, а просто дуже просунутий. Так до нас і прийшла ідея того, щоб на знімках він робив те, що роблять дорослі".

Деякі фото виглядали досить небезпечно. Наприклад, та, де Райан рубає дрова.

А на цьому знімку малюк з радістю обробляє різдвяну індичку.

Він навіть голиться, як справжній дорослий чоловік.

На ділі всі ці предмети дитина в руках не тримав, цього боялися деякі коментатори в фейсбуці. Просто його тато — майстер фотошопу.

А для якихось фото Метту знадобилися не тільки його навички роботи в фоторедакторі, але і трохи інженерної смекалочки.

Ось тут, наприклад, стійку насправді тримає спеціальний штатив, який потім був просто прибраний в фотошопі.

Як зазначив батько Райана, на кожен знімок у нього йде від 15 до 20 хвилин. Спочатку він розставляє весь реквізит, ставить декорації, світло, а потім укладає Райана в потрібну позицію. Частенько в цьому йому допомагала і дружина.

Нагадаємо, Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними.

Також "Знай.uа" писав, користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якої незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пилачай, зазначивши, що це син її клієнтки.