6-річний хлопчик на ім'я Цзян Хунци народився в південно-західній частині Китаю. Він виріс в перукарні своїх батьків, розташованої в провінції Сыучань. З самого дитинства він спостерігав за цікавою роботою своїх мами і тата і вивчав її особливості. З 4-х років хлопчик почав самостійно стригти.

У свої 6 років він володіє дивовижними навичками. Його талант і вміння вражають і заворожують. У мережі з'явилися відеозаписи, на яких продемонстровано майстерність юного перукаря. На одному з роликів Цзян професійно зрізає кінчики волосся клієнтки і рівняє їх з допомогою електричної бритви. Потім майстер робить дівчині карколомну укладання.

На іншому ролику він робить дівчині приголомшливу завивку за допомогою плойки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він працює з волоссям і інструментами вправно і професійно. Варто відзначити, що сам Хуанци виглядає неймовірно стильно і сучасно.

Одного разу батькам хлопчика прийшло в голову знімати на відео його роботу і ділитися роликами в мережі. Вони завантажили ролик в додаток Kuaishou. Аккаунт маленького перукаря вже завоював любов 1.5 мільйона передплатників. Щасливі батьки дуже пишаються своїм сином.

Сім'я Хунци володіє бізнесом вже більше 6 років. Малюк бере участь у роботі салону з двох років. Спочатку йому допомагали дорослі, але тепер юний стиліст самостійно справляється зі своїми обов'язками.

У коментарях користувачі захоплюються не тільки хлопчиком, але і його батьками. Вони просять дати пораду, який допоможе навчитися правильно виховувати дітей. Багато обурювалися і скаржилися на синів і дочок, яких цікавлять лише гаджети.

Таке виховання, вміння, навички і талант Хуанци зробили його самим популярним і самим юними працівником у цій сфері. Його майстерність справді вразять.

"Знай.uа" вже писав: 12-річний хлопчик, що зображає дівчинку, заробив на будинок і став зіркою Instagram

А також: у Мексиці народилася дитина з божественною міткою на лобі

Нагадаємо: дівчина заробила більше 2000 доларів незвичайними знімками