Незвичайний спосіб заробити придумав 12-річний хлопчик на ім'я Ніс, який проживає в провінції Пхангнга Таїланду. Він став зіркою соцмережі і прославився в країнах Азії завдяки тому, що переодягається в дівчинку.

Юнак переодягається в жіночий одяг, приміряє аксесуари, знімає онлайн-уроки з нанесення макіяжу.

Публікуються Несом фотографії дівочої одязі, туфлях на підборах, в перуках і при макіяжі користуються великою популярністю. Тільки в Instagram у нього більше 280 тисяч передплатників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Завдяки косметиці, накладних вій, перук і сукням хлопчика на знімках неможливо відрізнити від дівчинки.

Підліток з дитинства цікавився вмістом косметички матері і пробував завдати собі макіяж. Батьки не засуджували його захоплення, навпаки, давали поради і підтримували.

Зараз з Несом укладають контракти косметичні бренди, його запрошують на модні покази і телешоу.

Ніс заробляє гроші на рекламі, дає майстер-класи про те, як користуватися декоративною косметикою, бере участь у різних шоу, конкурсах та дефіле — і в Таїланді, і за кордоном. На ці гроші він зміг придбати гарний будинок для сім'ї.

"Несу всього 12 років, але він зміг побудувати будинок для батьків. Спасибі всім щедрим людям", — він написав у своєму акаунті.

Однолітки іноді сміються над хобі Неса. Але його не бентежить, так як він займається тим, що йому подобається. При цьому школяр зібрав вже достатньо коштів для того, щоб побудувати новий будинок для своїх батьків.

Нагадаємо, 8-річний хлопчик став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість. Таким чином, юний канадець став власником 6 відомих будівель, розташованих в Онтаріо і Британській Колумбії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Її ніжки встигли заробити вже купу грошей. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.