Більшість батьків чекають не дочекаються тихої години, щоб трохи відпочити від турбот і дитячого шуму й гамору. Батьківська година – свята, коли діти міцно сплять – необхідно використовувати сповна, насолоджуючись кожною хвилиною. Хто читає, хто дивиться телевізор, а хто присвячує час цікавим хобі.

Героїня нашого матеріалу в цей дивовижний час створює забавні знімки, які перетворюються на цілі сюжети.

Аюмі Оморі (Ayumi Omori) з Японії переодягає і перекладає сплячих близнюків таким чином, щоб вони показували певну тематичну сценку і в результаті виходять смішні композиції.

Аюмі створила цілу серію креативних фотографій, яку назвала Пригоди близнят. Ці діти уві сні потрапляють в дуже забавні і цікаві ситуації. У соціальних мережах ця затія матусі настільки припала до душі користувачам, що вони з нетерпінням чекають фотошедеврів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей кумедний фотопроект, напевно, надалі сподобається його головним героям.

Кращі фото сплячих близнюків:

До речі, користувачі Instagram, схоже, визначили найкрасивіших близнят мережі: цей титул вони, не задумуючись, віддали 7-річним Аве Марії і Далі Роуз. Дівчатка стали відомими у липні 2017 року, коли їх мама Джекі завела аккаунт маленьких красунь в Instagram.

Коли маляткам виповнилося 6 місяців, їм вперше запропонували модельний контракт. Однак, поміркувавши, їх мама зрозуміла, що поєднувати виховання трьох дітей і участь у модельних зйомках буде дуже складно, тому була змушена відмовитися від привабливої пропозиції.

Коли 7 липня 2017 року близнюкам виповнилося 7 років, Джекі побачила в цьому якийсь знак (7/7/2017). Вона завантажила фотографію своїх дівчаток в Instagram, але поняття не мала, наскільки популярною вона стане.

Майже всі агенти, які зв'язувалися з Джекі, хотіли зустрітися з дівчатами. І всього за кілька місяців кількість передплатників у Instagram з 15 000 збільшилася до більш ніж 150 000. На даний час у них вже 209 000 підписників.

Нагадаємо, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралії знайшли незвичайного опосума з рідкісною генетичною мутацією. Завдяки унікальному жовтому забарвленню він дуже схожий на Пікачу – персонажа з популярного мультфільму.

Також "Знай.uа" писав, цікаві дикі лисиці стали чудовими моделями.