Фотограф на ім'я Саймон Делл побудував дивовижні будиночки мишенят. Чоловік опублікував в мережі неймовірні фото, на яких продемонстрував результати своєї роботи. Знімки оприлюднені на Facebook-акаунт George the Mouse in a log pile house.

За словами Саймона, спочатку він виявив одну мишу, у неї був маленький поріз за вухом, яку назвав Джордж і зробив гризуну невеликий будиночок з колод і соломи.

Wild Mouse in a wood pile House .

Wild Mouse in a wood pile House . The mice Just love it when I place apples by the door and always use them as a kick off point when running to grab a nut .

Geplaatst door George the Mouse in a log pile house op Vrijdag 2 november 2018

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В той день я фотографував птахів в саду, а перед цим якраз постриг газон. І раптом у ньому почався якийсь рух. Я направив в це місце камеру і був трохи здивований, але дуже радий побачити маленьку мишку, яка стояла на двох лапках, як сурикат. Я відразу зрозумів, що переді мною майбутня модель і повернувся в будинок за горішками для неї. Я просидів в очікуванні всього пару хвилин, після чого малятко знову вибігло за частуваннями. В той момент мені і прийшла в голову ідея з будиночком, де вона могла б сховатися і безпеки поїсти".

Якось Делл повітив, що до Джорджа приєдналася ще одна миша і він збудував для них ціле мишаче селе.

"Вже через кілька днів я помітив, що мишеня було у будиночку не одине. Незабаром обидва мешканця показалися, коли вийшли за їжею", - говорить Делл.

Для будівництва Делл використовував пеньки, кокосові горіхи і навіть яблука. Мишкін будиночки Саймон прикрашав виключно натуральними матеріалами - спилами, шишками, фруктами, жолудями, гарбузами і іншими дарами природи.

Фотограф регулярно пригощає підопічних ласощами і прикрашає їх помешкання до свят. За це миші дозволяють себе фотографувати.

"Я вирішив побудувати їм будиночки в саду, щоб вони не стали наживою котів чи інших тварин. Також носив їм їжу, щоб вони не загинули під час полювання. Я фотограф, тому, крім іншого, хотів створити гарну картинку для своїх знімків", – ділиться Саймон Делл.

Гостинний господар намагався урізноманітнити раціон мишок, як міг, намагаючись догодити мешканцям мишачої села.

"Я вже нарахував п'ятьох мишок, і одна з них, Мілдред, виглядає дуже вагітною, так що ми очікуємо великого поповнення десь до Різдва", - говорить Саймон.

Нагадаємо, ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", клишоногий любитель солодощів відвідав поліцейську ділянку.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів.