У Мексиці народився хлопчик з незвичайною міткою на лобі, якого вже назвали майбутнім месією. Передає Clutch.

У містечку Саліна-Крус народилася дитина з чітко вираженим на лобі хрестом. На даний момент хлопчику вже два місяці, і про нього знає весь світ.

Коли малюк з'явився на світ, медики подумали, що це всього лише незвичайна подряпина, але під час пологів травм не зафіксовано. Пройшло вже багато часу, але хрест так і залишається на лобі хлопчика. Місцеві священики говорять, що у цього незвичайного дитя має бути особливе призначення.

Представники церкви почали вести активну полеміку про те, що хлопчик був посланий богом, щоб врятувати людство, яке забуло про релігію. Багато хто згадав пророцтва і рядки з Біблії. У свою чергу медики стверджують, що це просто незвичайна гематома, яка незабаром заживе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше повідомлялося, 4-річна дівчинка з рідкісною формою альбінізму заслужила захоплення від користувачів мережі завдяки своїй схожості з персонажем мультфільму "Холодне серце". Передає Clutch.

Заріна Нельсон з Арізони (США) народилася з рідкісною формою альбінізму — синдромом Германскі-Пудлака. Хвороба сильно зіпсувала життя малятку: у неї слабкий зір, хворі легені і погане згортання крові.

Через повну відсутность меланіну у крові дівчинки, мамі доводиться щодня наносити на її шкіру сильний сонцезахисний засіб. До того ж, лікарі стверджують, що без пересадки легенів Заріна може і не дожити до 30 років. Мати зважилася опублікувати її фото в соцмережах щоб привернути увагу громадськості.

Користувачі прозвали дівчинку Ельзою — героїнею мультфільму "Холодне серце". Обидві мають бліду шкірою, біле волосся і, за словами матері, у них схожий навіть характер.

Мама дівчинки розповіла, що маля дуже надихає, коли їй говорять компліменти і порівнюють з її улюбленою героїнею мультфільму. Багато користувачів захоплюються незвичайною красою дівчинки.

Нагадаємо, малазійці стали свідками унікального явища.

Раніше Знай.ua повідомляв, жінка з Техасу знайшла дуже оригінальний спосіб вилікувати дитину від мокрого кашлю.

Також Знай.ua писав, вагітний чоловік розповів, як готується до пологів.