Завтра, 22 лютого, у Львові очікуються складні погодні умови. Завтра Львів наздожене холодне арктичне повітря. Детальніше про погоду і чим зайнятися в цей день.

Завтрашній день "ощасливить" львів'ян опадами і холодом. Так, поступово дощ перейде в мокрий сніг. У деяких районах Львова очікується дуже багато опадів. У зв'язку з цим, на дорогах буде ожеледиця, тому будьте дуже обережні.

Вдень стовпчик термометра опуститься до мінус п'яти градусів, а вночі підніметься до двох градусів тепла.

Такі погодні умови можуть значно погіршити пересування транспорту, вплинути на комунальні послуги, можуть бути перебої з інтернетом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Тим не менш у всьому треба шукати позитив. Чим зайнятися в цей сніжний вечір?

Можна поринути в зиму і піти на каток. А що, це хороший день для того, щоб зробити те, що ви планували, але все ніяк не вистачало часу.

Також завтра гурт "Без Обмежень" дасть концерт в сім годин вечора. Ви ще встигнете після роботи відірватися по повній.

Не забуваємо про те, що завтра п'ятниця. А це чудовий день для посиденьок з друзями. Тому пропонуємо вам заздалегідь замовити столик в якійсь затишній кафешці і насолодитися товариством веселих друзів. Можете відвідати якийсь заклад з близькими та рідними.

Для тих, хто любить гучні тусовки, ми пропонуємо вам з офісного працівника перетворитися в голлівудських зірок і відправитися "денсити" в клуб.

У нас ще є категорія людей, які дуже люблять фотосесії. Завтра буде саме та погода, яка потрібна для сніжних фотосесій. Трохи фотошопу і ви опинитеся в справжнісінькій Лапландії. А що ще потрібно?

А якщо вам до душі більш культурна програма, то сходіть з коханими в театр. Пориньте у мистецтво, яке назавжди залишить відбиток у вашому житті.

Нагадаємо, весна як швидко прийшла в Україну, так швидко і пішла. Про що і свідчить прогноз погоди на лютий.

Як раніше повідомляв Знай.uа, весна прийшла тільки в одне місто, а всім іншим ще рано радіти.

Знай.uа писав, дитина постраждала через сніжну лавину.