Як мінімум раз в житті кожен з нас задавався питанням про те, куди раптово зникають гроші з його мобільного телефону. І якщо абоненти "Київстару" у всіх бідах звинувачують оператора мобільного зв’язку, то ті, в свою чергу, нарікають на неуважність самих користувачів.

магазин Київстар
магазин Київстар

Нещодавно абонент "Київстару" Марини Грейс поскаржилася, що вона вже четвертий раз намагається заплатити за пакет послуг, але замість зняття необхідної суми в розмірі 155 гривень, оператор знімає щодня по 20 гривень. Представники "Київстар" спробували пояснити клієнтці, що в той момент, коли вона спить, її телефон продовжує активно користуватися інтернетом, тому і знімаються такі суми грошей.

Крім того, жінка перед тим, як заплатити за пакет послуг мобільного зв’язку "Київстар", відключила інтернет, тому поки не зрозуміло, куди ж зникли гроші.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Звичайно, Марина обурена таким станом справ і вважає, що в "Київстарі" придумали досить хитру схему, як ще нажитися на своїх абонентах, адже так зручно все списати на мобільний інтернет.

Втім, "Київстар", який на сьогоднішній день є одним з найбільших українських операторів мобільного зв’язку, запустив мережу четвертого покоління (4G/LTE). Завдяки зв’язку 4G абоненти "Київстару" зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету.

"З технологією LTE середня швидкість передачі даних вище в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) – менше в 2,5 рази в порівнянні з сучасними мережами 3G, – повідомили в прес-службі "Київстару". – Для абонентів це можливість швидко обмінюватися "важким" контентом, дивитися онлайн ТВ високої роздільної здатності, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки всюди, де є покриття мережі".

Хоча навряд чи такі "здирницькі методи" можна якось компенсувати мегабайтами. Українці активно відмовляються від послуг Київстару саме через тарифи.

Дивіться: З 1 травня 2019 року українці зможуть змінити мобільного оператора без втрати номера телефону

Нагадаємо, Київ отримав першу сходинку в рейтингу туристичних міст Європи для бюджетних подорожей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни обурені роботою е-квитка.

Також "Знай.ua" писав, що на Україну чатує смертельна інфекція.