Київ отримав першу сходинку в рейтингу туристичних міст Європи для бюджетних подорожей. Про це повідомило німецьке видання Instyle.

Так, за даними видання, дві ночі в тризірковому готелі української столиці будуть коштувати всього лише 36 євро – для європейців це копійки. Провести романтичний вікенд у столиці удвох обійдеться менш ніж в 250 євро.

На другому місці опинився польський Краків, на третьому – Варшава, четверте місце завоював себский Белград, на п'ятому – угорський Будапешт, інформує видання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше журнал The Economist опублікував щорічний рейтинг найкомфортніших для проживання міст світу. Автори рейтингу зазначили, що протягом останніх 12 місяців Київ значно покращує свої позиції за рахунок економічного зростання і відносної політичної стабільності. Навіть незважаючи на конфлікт на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ потрапив у список найдорожчих міст світу за вартістю життя, зайнявши в ньому передостанню позицію.

Також Знай.ua писав, Київ очолив рейтинг міст з найдешевшим пивом.

Нагадаємо, вчені склали список найпоживніших продуктів, які можна вважати ідеальними для нашого здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені розкрили всі корисні властивості куркуми.

Також Знай.ua писав про те, що український бургер подорожчав через сало.