Переплату за электричество, яка була в українців до початку 2019 року, їм не повернуть. Відповідну заяву зробила компанія Запоріжжяобленерго.

Компанія опублікувала прес-реліз, в якому пояснила, що не має можливості повернути переплату користувачів за електроенергію. Вони повідомили, що "Ощадбанк" відмовився повертати переплату за послуги з електрики, яка існувала до кінця 2018 року. Мова йде про кошти, які споживачі заплатили авансом або помилково.

В обленерго заявили, що кошти за оплату електроенергії надходили на спецрахунок в "Ощадбанк", до якого вони не мають доступу. У компанії також додали, що виділяти кошти на повернення переплат зі своїх рахунком вони не будуть.

Раніше повідомлялося, що в січні цього року суми субсидій на одне домогосподарство стали значно менше. Однак порівняно з 2018 роком, пільги неабияк урізали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як свідчать офіційні дані Державної служби статистики, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року сума зменшилася на 21,3%.

Велика частина населення ще в січні 2019-го звернулися за оформленням субсидій. Таких сімей налічується 279,4 тисяч. Це на 55,5% більше, ніж у січні минулого року.

Серед тих, хто звернувся за допомогою в минулому році, в 2019 році субсидію отримали 367,5 тис. сімей.

Нагадаємо, Зеленський висловився про драконівські тарифи. Кандидат знайшов вирішення складного питання.

Як повідомляв Знай. ua, у київських пенсіонерів відберуть безкоштовний проїзд. Компенсація пільговикам на проїзд сильно змінитися.

Знай. ua писав, щося система зміниться з березня, що потрібно знати українцям. Чотири мільйони людей в Україні з березня будуть отримувати на руки приблизно по 1,5 тисячі гривень.