П'ятниця, 22 лютого, стала для Одеси не найвдалішим днем – вулиці міста вкриті ожеледицею. Комунальники вплуталися в «відважну боротьбу» з наслідками негоди, однак вийшло не дуже – соцмережі вибухнули від реготу, дивлячись на фотографії старань.

Так, біля Кірхи вирішили заощадити пісок, і насипали смужку, шириною близько 10 см. То для мишей, то для ельфів, то для канатоходців – невідомо, кого убезпечить така «робота», але точно не людей.

«На вулиці ожеледь, але біля Кірхи безпечно. Посипали піском», підписав фото результатів діяльності працівників ЖКС користувач Фейсбуку Леонід Иванишко.

В соцмережах пожартували, що це, напевно, зимова велодоріжка.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Користувачі змагаються в дотепності, одесити приходять помилуватися на це наживо. Одним словом, цирк.

Нагадаємо, раніше ми писали про ще однин ідіотський випадок в Одесі. Там грабіжники, тікаючи з місця злочину, «Тепленькими» забігли в поліцію.

Буквально нещодавно в Одесі відбулося незвичайне пограбування. Так, двоє чоловіків відібрали сумку у простого перехожого і, намагаючись сховатися, забігли прямо в будівлю поліції. Примітно, що в мережі інцидент охрестили "найтупішим пограбуванням року".

Про це повідомила співробітниця поліції Зоя Мельник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Номінація "найтупіший злочин року". Сьогодні в центрі міста Одеса серед білого дня двоє осіб вчинили розбійний напад на чоловіка - нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку з великою сумою грошей і стали тікати... Але то злочинці були "на гастролях" і погано знали місто, то похапцем зробили помилку - невідомо, але вони побігли прямо в бік ГУНП, де і були затримані поліцейськими - одного спіймали співробітники карного розшуку, другого - працівники ювенальної превенції ( які раніше працювали в розшуку, до речі)", - поділилася кумедною історією дівчина.

А ще в Одесі карма наздогнала небезпечну банду під час поліцейської погоні: злочинці не вижили.

Також ми писали: поліцейський автомобіль при маневрі протаранив «Камаз».