В окупованому бойовиками Луганську вчора, 23 лютого, був вибух в районі так званої військової комендатури угруповання «ЛНР», повідомляється про поранених.

Про це розповіли анонімні джерела.

Наголошується, що в повітря злетіло авто, яке використовували для перевезення солдатів на випадок надзвичайних подій. Поранення отримали троє людей.

При цьому ЗМІ «ЛНР» про інцидент так і не розповіли.

Наголошується, що їм «суворо наказали мовчати».

У місті посилили режим безпеки «посилені патрулі, на дорогах підрозділ "Беркут", тотальні перевірки документів і речей, поквартирні обходи», - каже джерело.

Про вибух також вчора написав учасник місцевого співтовариства у «ВКонтакте». Як зазначає автор публікації, у нього тріснуло вікно через вибух.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Найманці так званих "ДНР" і "ЛНР" знову дали про себе знати. З'явилася інформація, що в підвалах луганських бойовиків "зник" сербський головоріз Урош Првулович, який воював у складі формувань терористів.

Про зникнення стало відомо завдяки повідомленням "Сегодня".

бойовики
бойовики

Про зникнення "добровольця з Сербії" Уроша Првуловича повідомила його дружина Олена. За її словами, чоловік (за деякими даними, просто співмешканець) зник три місяці тому. Првулович є "військовослужбовцям" бандформування, відомого як 7-а окрема мотострілецька бригада "ЛНР". Він прибув на Донбас ще в 2014 році і брав участь в боях під Дебальцеве.

Нагадаємо, Вибух автобуса з мирними жителями на Донбасі показали на відео: моторошні кадри

Нещодавно з'явилася інформація про вибух мікроавтобуса з цивільними на Донбасі. У мережі показали відео з місця трагедії.

Відео вибуху опублікували на каналі "WarDoc" а YouTube.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" На Донеччині вибухнув переповнений автобус: є жертви

Також Знай.ua" писав про те, що Права рука Путіна влаштує тирло в Україні: буде кривава каша