Bitcoin рано списувати з рахунків. Найпопулярніша криптовалюта у світі до кінця 2019 року може подорожчати до $5 тисяч, а після цього різко підніметься в ціні і буде коштувати $1 мільйон. Такою несподіваною думкою шокував у інтерв'ю виданню Cointelegraph віце-президент IBM по блокчейну Джессі Ланд.

"Якщо ціна криптовалюти підніметься до $1 млн, то сатоши буде дорівнювати американському центу", - пояснив експерт.

Криптовалюті прогнозують стрімке зростання

Він також додав, що в результаті цього обсяг мережі Bitcoin складе близько $20 трлн, що призведе до значних змін в області корпоративних платежів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що компанія IBM спільно з платформою для валютних операцій Stellar в кінці серпня минулого року запустила власну платформу Blockchain World Wire для миттєвих транскордонних платежів.

Криптовалюті прогнозують стрімке зростання

Разом з тим, узагальнюючи, Джессі Ланд заявив, що IBM планує в майбутньому співпрацювати і з іншими цифровими активами. На його думку і думку його колег, повинна існувати екосистема цифрових активів, які представлені у вигляді інструментів для розрахунків, що дозволяють здійснювати міжнародні транзакції.

"Це може бути Ripple, XRP, або навіть биткоин. Можливо, ця екосистема буде включати в себе і інші платіжні інструменти, такі як, наприклад, стейблкоины, і, сподіваюся, незабаром - криптовалюту, випущену центробанком якої-небудь країни", - підсумував віце-президент IBM по блокчейну Джессі Ланд.

Нагадаємо, гроші потечуть рікою: ці прикмети принесуть швидкий прибуток. Важливо вміти розгледіти прикмети в повсякденному житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк вигадав український біткойн: проект е-гривня на завершувальній стадії.

Також портал Знай.uа писав, що зниження курсу долара в НБУ пояснюють надлишком долара на ринку і підвищеним попитом іноземних інвесторів на державні цінні папери.