Група Brunettes Shoot Blondes заявила, що в разі, якщо НОТУ запропонує їм представити Україну на Євробаченні-2019, вони відмовляться. Про це йдеться в повідомленні на сторінці групи в Facebook.

"Друзі! Нам надходить багато повідомлень з питанням - xb виходило сьогодні НСТУ на зв'язок з Brunettes Shoot Blondes. Хочемо заздалегідь повідомити: якщо нам надійде пропозиція щодо участі в Євробаченні-2019, ми її віхилимо. Наш колектив не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, Brunettes Shoot Blondes посів четверте місце у фіналі Національного відбору.

У цьому році в Національному відборі на Євробачення перемогла співачка MARUV. Однак суспільний мовник (НОТУ) та співачка не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Тоді в НОТУ заявили, що будуть вести переговори з іншими фіналістами Нацвідбору. 26 лютого група Freedom Jazz, яка зайняла друге місце на Нацвідборі, відмовилася представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НОТУ. 27 лютого, від участі в Євробаченні відмовився гурт KAZKA.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український телеканал СТБ може відмовитися від проведення Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Причиною цього є скандал навколо переможниці цьогорічного відбору співачки MARUV (Анна Корсун).

Таку інформацію повідомила прес-служба телеканалу в четвер, 26 лютого.

"Чотири роки СТБ проводить Нацвідбір за правилами, затвердженими НГТУ. СТБ проводить відбір і його трансляцію за власні гроші. Три роки ми надавали підтримку переможця національного відбору. Ця підтримка в тому числі включала підготовку номери та інше супроводження під час поїздки та участі в конкурсі . ... Враховуючи ситуацію, що склалася, ми будемо міркувати над тим, чи є нам сенс в подальшому брати участь у проведенні національного відбору на Євробачення ", - заявили в СТБ.

Нагадаємо, що Притула прокоментував скандал з MARUV та Джамалою.

"Знай.uа" повідомляв, що Потап вирішив підтримати співачку MARUV не просто постом в соцмережах – він записав відео-пісню і зізнався, що "конкурс "Євробачення" для нього помер".

Також портал "Знай.uа" писав, Романенко розповів, чим MARUV відрізняється від Порошенка: подвійна мораль.