MARUV, перемігши у національному відборі, не представлятиме Україну на "Євробаченні-2019" в Ізраїлі. Нарада співачки та представників Національної суспільної телекомпанії України (НОТУ) тривала близько 7 годин, але сторони не змогли досягнути згоди.

"Відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені. Я щиро дякую і ціную кожного, хто в мене вірив і голосував. І прошу вас прийняти цей факт і не йти на конфронтацію. Це даність сьогоднішнього дня. Я хочу дарувати свою творчість без цензури. Завтра я прокинуся з новими силами перемагати і популяризувати свою музику в світі", - повідомила MARUV на своїй сторінці в соцмережі.

Дискусії стосовно учасника на "Євробаченні" від України спалахнули в інтернеті з новою силою. Багато хто з користувачів навіть запропонували бойкотувати даний конкурс в цьому році і закликають всіх фіналістів нацвідбору відмовитися від участі і не бути "запасним варіантом".

Потап
Потап

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Популярний артист Потап вирішив підтримати співачку MARUV не просто постом в соцмережах – він записав відео-пісню і зізнався, що "конкурс "Євробачення" для нього помер".

Музикант записав відео-пісню на підтримку співачки:

Нагадаємо, MARUV шокувала секретними пунктами договору по Євробаченню.

Раніше Знай.uа повідомляв, що стали відомі гонорари MARUV у Росії: скільки коштує батьківщина. Названі суми, від яких MARUV доведеться відмовитися заради Євробачення.

Також портал Знай.uа писав, MARUV підлила масла у вогонь, заявивши про війну в Україні.