З 1 травня на українців чекає ще одне підвищення ціни на газ – на 15%. Такі нововведення прописані у прийнятій Кабміном постанові. На цей раз куб подорожчає з 8,55 грн. До 9,85 грн. Про це повідомляє "Главред".

В результаті цього ціни на опалення та гарячу воду підскочать приблизно на 10-20 %.

Якщо замінити прийняття ванн душем, то можна заощадити близько 450 гривень. Ще один спосіб – спеціальні насадки на змішувачі, щоб знизити пропускну здатність до 8-12 літрів за хвилину.

Варто відзначити, що в Україні планують підвищити тарифи на електроенергію. Другий етап пожорожания очікується з січня 2020 року. Без цього рішення Україна не зможе отримати фінансову допомогу у вигляді дешевих кредитів від МВФ. А в умовах, коли наближається пік виплат зовнішніх боргів, впораєтися без нових кредитів не вийде.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що комунальна петля стягує шиї українців: нові тарифи на тепло і газ здивували навіть песимістів.Киянам доведеться витрачати ще більше грошей на комунальні послуги. Це пов'язано з підвищенням тарфов на гарячу воду. Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті постачальника послуг.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Kyivstar здер з українців три шкури: старі тарифи в минулому, готуйте гаманці.Мобільний оператор Київстар зробив анонс закриття старих тарифів з 15 січня до 15 лютого поточного року. Під закриття потрапив тарифний план “Онлайн 4G".Чергова хвиля закриття тарифів ознаменується автоматичним перекладом клієнтів абонента на підібрані плани з тих, що є новими, а також більш дорогими.

"Знай.uа" писав, що коммуналка, кредити і курс долара: які потрясіння чекають на українців у серпні.У Києві в серпні можуть початися перебої з електроенергією, а підготовка до опалювального сезону опиниться під загрозою зриву. Крім того, Кабінет міністрів перегляне тариф на газ (без зростання не обійтися), а кредити в банках можуть подорожчати.