Відповідний пост поліцейський патрульної поліції Зоя Мельник написала на своїй сторінці в Facebook з метою надати розголосу ситуацію, яка склалася в Одеському ЦСПДР. Про це повідомляє "Інформатор".

За словами поліцейськго,цей заклад - це в'язниця для дітей. Замість запланованих дев'яти місяців, тут діти проходять реабілітацію роками. Адміністрація обмежує зустрічі дітей з близькими та родичами. Не дозволено користуватися і мати мобільні телефони. А в туалеті та душі встановлені камери відеоспостереження. Також в ЦСПДР діє недільна школа, яка є примусовою. Це порушує право людини на свободу віросповідання.

Мельник пише, що діти неодноразово скаржилися на жорстоке поводження і за умов перебування, діти регулярно тікають звідси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На початку лютого ЮНІСЕФ звіряла заклад. Ось деякі результати перевірки: “Жахливий сморід, бруд і режим в місцях позбавлення волі — це той простір, в якому день у день живуть діти, а їх ситі і задоволені вихователі нарікають на замовний характер проведеної перевірки”.

Нагадаємо, що київську школу перетворили в американську в'язницю.Одна з загальноосвітніх шкіл Києва потрапить в кадри американського фільму. Вона стала знімальним майданчиком для стрічки про ув'язнених. Про це повідомила киянка Дарина Юсупова в Facebook. Фільм зніматимуть на території школи № 179 у Голосіївському районі. Вона стала декорацією для американської жіночої в'язниці.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що ця в'язниця: життя українських дітей перетворили у справжнє пекло.На Львівщині виявили інтернат для дітей з особливими потребами, де умови не просто жахають, навіть страшно уявити, що це за життя і чому маленькі українці приречені на пекельні муки, в той час, як чиновники продовжують набивати свої кишені і купатися в розкоші.

"Знай.uа" писав, що не родись красивою: діти зірок, яким не пощастило із зовнішністю