Мешканка Тернополя Віолетта Марчукова 30 років не виходила з дому. Її замкнула рідна мати, бо хотіла вберегти доньку від "жорстокого світу". Про історію жінки повідомив місцевий телеканал "Тернопіль -1".

Віолетта звільнилась з домашнього полону тільки в 2014 році, після смерті матері. Зараз їй 52 роки і проживає вона в обласному геріатричному пансіонаті.

Лікарі сказали, що при вступі вона важила 23 кг. І не могла тримати в руках навіть ложку. З тих пір жінка навчилась самостійно ходити і їсти. Зараз вона навіть спілкується з людьми, цікавиться модою і квітами.

Нагадаємо,що чергова горе-мати шокувала витівкою всю Україну.У Дніпрі в жахливих умовах мати залишила без нагляду п'ятьох дітей. Як повідомляє прес-служба міської поліції, 15 грудня в поліцію зателефонувала жінка і повідомила, що хтось намагається потрапити до неї в будинок. Копи, які приїхали на виклик затримали чотирьох невідомих. Однак вони розповіли, що в будинку живе дівчина, яка обвинувачується у крадіжках. Крім того, за їх словами, в будинку тримають п'ятьох дітей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що горе-матір довела дитину до інвалідності.Сьогодні, 18 квітня, Краматорський міський суд засудив 26-річну матір чотирьох дітей до тюремного терміну. Як повідомляє прес-центр суду, 18 травня 2016 року жінка залишила чотирьох дітей одних на цілу добу. Поки діти були без нагляду, хлопчик 2013 року народження схопив ручку розпеченій електричної плити і сильно обпік руку. Горе-матір по поверненню сподівалася на вічний "авось": сам, мовляв, пройде.

"Знай.uа" повідомляв, що гірше звіра: у Києві знайшли горе-матір, яка викинула в смітник.Поліція Києва знайшла жінку, яка викинула мертве немовля на смітник. Мати виявили неподалік у нежитловому приміщенні, де вона проживає. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. "32-річна уродженка Сумської області спочатку сказала, що народила дитину в лікарні, а потім розповіла, що малюк з'явився на світ у тому ж нежитловому приміщенні близько 4 ранку 17 серпня.