Українці можуть скористатися новою технологія ПриватБанку, яка дозволяє залишати чайові з платіжної карти в закладах громадського харчування. Вона вже запущена у всіх ресторанах "Tarantino family".

Про це повідомляє видання "Хвиля".

Зазначається, що київська мережа "Tarantino family" стала першою в Україні, чиї відвідувачі можуть оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам в безготівковій формі - платіжними картами через POS-термінали ПриватБанку.

Щоб залишити "на чай" з банківської карти, офіціант вибирає в POS-терміналі функцію "Оплата з чайовими". Потім клієнт вибирає один з варіантів оплати - фіксовану винагороду або вводить суму на свій розсуд. Про це розповів керівник напрямку з обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

Він пояснив, що відвідувач оплачує чек однією транзакцією - картою будь-якого банку або смартфоном.

Зазначається, що представлена ​​в лютому технологія в найближчі два місяці пошириться на більшість популярних кафе і ресторанів.

"Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані чи кав'ярні клієнти хочуть оплачувати картами і не носять з собою готівку, щоб подякувати офіціантові за гарне обслуговування і настрій. Діджіталізація чайових в терміналах банку - це універсальне рішення, яке підходить всім підприємствам громадського харчування і дозволяє забезпечити комфортне обслуговування клієнтів", - кажуть в ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, до кінця березня 2019 року державний "ПриватБанк" оснастить всі відділення зчитувачами електронних паспортів (ID-карт)

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк запустив обмін валюти он-лайн.

Також Знай.ua писав, одна помилка клієнтам ПриватБанку може коштувати всіх грошей. Варто бути обережнішими при переказах грошових коштів на інші рахунки. У разі помилкової відправки грошей не на той рахунок, який був потрібен, фінустанова не поверне.