Державний банк "ПриватБанк" повідомив інформацію про те, скільки було куплено в перший день валюти онлайн в системі онлайн банкінгу "Приват24". Дану можливість НБУ дозволив робити з 7 лютого 2019 року. Про це в неділю, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на посаду PR-директора Інни Музичук.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Ніч валютних задоволень. З 00:00 до 11:00 7 січня в Приват24 клієнти купили понад 240 тис. Доларів США та понад 55 тис. Євро. Середній чек - 157 доларів і 186 євро. У пікові моменти система проводила 20 операцій в секунду", - повідомили у Приватбанку.

В прес-службі банку відзначили, що за перший день в Приват24 клієнти купили понад 240 тисяч доларів і більше 55 тисяч євро.
Відзначається, що 7 лютого monobank також показав оборот обміну валют в онлайн сервісі свого банку.

"За ніч до 9:00 ранку клієнти встигли спробувати продаж валюти 1500 разів на суму близько 170 тисяч доларів. Понеслося! Ура!", - написав засновник банку Олег Гороховський.

Ми писали, що здійснити переказ за кордон тепер можна без документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З 7 лютого ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу. До того ж, валютні перекази можна робити безпосередньо з гривневої картки або рахунку, але банківський рахунок можна і не відкривати.

Раніше ми писали, що після зухвалого пограбування в селищі Оженин Рівненської області держбанк "ПриватБанк" заявив про нагороду в розмірі 75 тисяч за інформацію, яка допоможе зловити злодіїв.

Про це стало відомо завдяки повідомленням співробітників банку, які посилаються на працівників, які виявили розкриті сейфи.

Так, служба безпеки банку разом зі слідчими Нацполіції України в даний момент з'ясовують деталі інциденту. Також зараз встановлюється факт, який вказує коло можливих осіб, які могли бути причетні до даного злочину.

Нагадаємо, ПриватБанк зізнався, що за українцями жорстко стежать.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ПриватБанк розповів про нові валютні правила.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк вирішив обчистити українців по повній.